Sporthotel Zátoň

Hodnocení klientů

Facebook

Fenomén poslední doby Facebook nabízí rovněž hodnocení z pobytu v našem Sporthotelu. Dovolte se nám pochlubit :)

Zdroj: Facebook
 
 
21.9.2017

Příjemné překvapení.

Byla to naše první návštěva, určitě ne poslední. Ubytování a služby naprosto perfektní, všude čisto, personál příjemný, ochotný, výtvory z kuchyně delikátní !!! Wellness jsme měli skoro jen pro sebe.

 
 
7.9.2017

Každoroční klid a pohoda s mnoha vůněmi.

Když léto, tak v Zátoni... už si tu naši rodinnou dovolenou bez Sporthotelu a jeho profesionálního a vždy dobře naladěného týmu ani neumíme představit a přesto nás pokaždé něčím novým překvapí a potěší. 

 
 
7.9.2017

Nikdy nezklamali.

Vracím se sem s celou rodinou pravidelně a vždy jsem byli spokojeni s pohodlím, čistotou, vynikajícím personálem a fungujícím zázemím. Kuchyně je naprosto dokonalá a dotažená do nejmenších detailů. Tady bydlet prostě člověka baví:)

 
 
30.8.2017

Skvěle prožitý vikendový relax pobyt,super voda v bazénech,sportovní vyžití,kvalitně vybavené pokoje,všude v hotelu čisté a příjemné prostředí. Nelze opomenout výborné stravování opravdu na úrovni.Profesionalita a ochota personálu je velmi kvalitní. ...

 
 
30.8.2017

Rodinná dovolená
Do hotelu se opakovaně vracíme už asi 10 let a vždy jsme byli maximálně spokojení. Perfektní sportovní vybavení hotelu, díky němuž člověk nemusí z hotelu vytáhnout paty. Zejména venkovní vyhřívaný bazén. Vynikající kuchyně. Ochotný a vstřícný personál, ...

 
 
16.8.2017
Byla jsem zde již potřetí, 2x na wellness víkendu, nyní poprvé s rodinou. Pokaždé jsem byla velmi spokojená. Především personál vytváří velmi příjemné prostředí, kam se rád host vrátí. Výborné jídlo, perfektní služby.
 
 
15.8.2017

Letní dovolená.

Je vidět, že i bez moře se dá prožít krásná dovolená. Hotel pěkný, čistý, pozorný personál , nevšední gurmánský zážitek po celý týden, wellness a sportovní zázemí jsme plně využili,v okolí mnoho možností výletů. Rádi se vrátíme
 
 
15.8.2017

Pohodový pobyt.

Naprostá spokojenost.. výborné jídlo, denně uklizený pokoj, super vybavenost hotelu. Vracíme se sem již 5 let každé léto. Jezdí sem většinou rodiny s dětmi - naše děti si vždy najdou partu nových kamarádů. Hotel má výbornou polohu pro cestování kolem Lipna apod
 
 
9.8.2017

Rádi se vracíme.

Děkujeme celému personálu za příjemné prostředí, služby, nabídky aktivit i odpočinkovou zónu. Hotel jsme navštívili již třikrát a vždy jsme byli nadmíru spokojeni. Celý pobyt je sice v porovnání s jinými lokalitami, kam jezdíme dražší, ale tomu také odpovídají služby.
 
 
 
9.8.2017

Nádherná dovolená.

Se svými dětmi se vracíme do Sporthotelu Zátoň už několikátý rok po sobě. Skvělý relax s možností sportovního využití a krásného SPA s výběrem několika druhů saun a páry. K dispozici je i tenisový kurt, squash, bazén venku i vevnitř. Posezení na zahradě s výborným míchaným drinkem a výhledem do přírody.
 
 
1.8.2017

“skvělé služby ,cenově dražší, spíše pro bohatší klientelu” 

okolí nádherné, skvělé množství zážitků z moha výletů - za podmínky, že vyjde počasí,ideální, vzít si jízdní kola. V okolí velké množství cyklostezek,i když terén je náročnější. Moc pěkná je projížďka kolem jezera Lipna.
 
 
30.7.2017

Úžasný relax.

Není co vytknout. Ubytování, sportovní vyžití, strava a personál vše perfektní. S dětmi jsme tu už poněkolikáté, včetně animačního programu, který si plně užívají. Určitě jsme tu nebyli naposledy. Hotel má vhodnou polohu pro výlety do okolí.
 
 
23.5.2017

Sporthotel Zátoň.

Naprosto úžasné, Ubytování, strava - ta přímo nadstandardní, wellness, ochota a vstřícnost personálu - vřele doporučuji. Navíc v krásné přírodě s velkou možností sportovního využití. Cena odpovídá kvalitě.
 
 
16.5.2017

Vřele doporučuji.
Byli jsme velice spokojeni. Vynikající jídlo, pěkné, čisté ubytování. Personál velice příjemný. Okolí hotelu bylo klidné a pěkné. Hotel je na dobrém místě, blízko kulturních památek v okolí. Wellness je také pěkné. Doporučuji a těším se na další návštěvu.

 
 
14.5.2017

Aktivní dovolená.
Hotel jsme s manželem navštívili již několikrát , trvale si udržuje výbornou kvalitu obytování, wellnes, okolí se zahradou, příjemného personálu, výborné kuchyně.

Zdroj: Rezenze.cz
 
 
12.5.2017

pobyt v hotelu Sporthotel Zátoň.
Vše O.K. naprostá spokojenost.Hlavní je ,že drží dlouhodobě vysoký standart služeb.

Zdroj: Rezenze.cz
 
 
4.5.2017

Úžasný relaxační pobyt.
Perfektní dovolena. Určíte se vrátíme.

Zdroj: Rezenze.cz
 
 
19.4.2017

Zátoň doporučuji.
Jezdíme sem již 10 let, udržují a každý rok vylepšují vysoký standart, milý, ochotný personál, čisto, vynikající gastronomie.

 
 
19.4.2017

Cítíte se jako na západ od hranic ČR.

Zdroj: Rezenze.cz
 
 
17.3.2017

Fantastická kuchyně, výborný personál, skvělé prostředí i služby.

Zdroj: Facebook
 
 
10.3.2017

Vše perfektní, personál výborný a ochotný, jídlo skvělé a saunový svět a bazén luxusní. Doporučuji pobyt v týdnu, kdy je méně lidí a lze si vše užívat plnou měrou. O víkendu nájezd starších rakouských párů ne vždy s vhodným chováním ( v saunovém světě hluk, chůze v botech u vnitřního bazénu atd.

Zdroj: Recenze.cz
 
 
6.3.2017

Opět velká spokojenost
Opět jsme byli s pobytem velice spokojeni. Vstřícný personál , úžasná kuchyně, ubytování naprosto bez chyby včetně zázemí hotelu

Zdroj: Recenze.cz
 
 
1.3.2017

Na poměry v ČR vysoko nad standard
Velice vysoký standard služeb od vstupu do hotelových prostorů až po odjezd. Cena plně odpovídá kvalitě. Vysoký standard obsluhy a kvalitní kuchyně. Profesionální přístup na recepci. Ve všech prostorách čisto, uklizeno. Snaha splnit každý požadavek bez zbytečných "grimas" nebo poznámek od obsluhy. Po dlouhé době opět jeden hotel za přijatelnou cenu s vysokých stupněm služeb. Všem doporučuji.

Zdroj: TripAdvisor