Sporthotel Zátoň

Hodnocení klientů

30.5.2017

Skvělý wellness pobyt.
Byl jsem zde již po několikáté a byl jsem opět spokojen. Příjemné a moderní prostředí, příroda, klid... Všude bylo čisto a personál ochotný. Možnost koupání i ve venkovním vyhřívaném bazénu. Vhodné jak pro páry, pro rodiny i při party přátel.

 
 
23.5.2017

Sporthotel Zátoň.

Naprosto úžasné, Ubytování, strava - ta přímo nadstandardní, wellness, ochota a vstřícnost personálu - vřele doporučuji. Navíc v krásné přírodě s velkou možností sportovního využití. Cena odpovídá kvalitě.
 
 
16.5.2017

Vřele doporučuji.
Byli jsme velice spokojeni. Vynikající jídlo, pěkné, čisté ubytování. Personál velice příjemný. Okolí hotelu bylo klidné a pěkné. Hotel je na dobrém místě, blízko kulturních památek v okolí. Wellness je také pěkné. Doporučuji a těším se na další návštěvu.

 
 
14.5.2017

Aktivní dovolená.
Hotel jsme s manželem navštívili již několikrát , trvale si udržuje výbornou kvalitu obytování, wellnes, okolí se zahradou, příjemného personálu, výborné kuchyně.

Zdroj: Rezenze.cz
 
 
12.5.2017

pobyt v hotelu Sporthotel Zátoň.
Vše O.K. naprostá spokojenost.Hlavní je ,že drží dlouhodobě vysoký standart služeb.

Zdroj: Rezenze.cz
 
 
4.5.2017

Úžasný relaxační pobyt.
Perfektní dovolena. Určíte se vrátíme.

Zdroj: Rezenze.cz
 
 
19.4.2017

Zátoň doporučuji.
Jezdíme sem již 10 let, udržují a každý rok vylepšují vysoký standart, milý, ochotný personál, čisto, vynikající gastronomie.

 
 
19.4.2017

Cítíte se jako na západ od hranic ČR.

Zdroj: Rezenze.cz
 
 
17.3.2017

Fantastická kuchyně, výborný personál, skvělé prostředí i služby.

Zdroj: Facebook
 
 
10.3.2017

Vše perfektní, personál výborný a ochotný, jídlo skvělé a saunový svět a bazén luxusní. Doporučuji pobyt v týdnu, kdy je méně lidí a lze si vše užívat plnou měrou. O víkendu nájezd starších rakouských párů ne vždy s vhodným chováním ( v saunovém světě hluk, chůze v botech u vnitřního bazénu atd.

Zdroj: Recenze.cz
 
 
6.3.2017

Opět velká spokojenost
Opět jsme byli s pobytem velice spokojeni. Vstřícný personál , úžasná kuchyně, ubytování naprosto bez chyby včetně zázemí hotelu

Zdroj: Recenze.cz
 
 
1.3.2017

Na poměry v ČR vysoko nad standard
Velice vysoký standard služeb od vstupu do hotelových prostorů až po odjezd. Cena plně odpovídá kvalitě. Vysoký standard obsluhy a kvalitní kuchyně. Profesionální přístup na recepci. Ve všech prostorách čisto, uklizeno. Snaha splnit každý požadavek bez zbytečných "grimas" nebo poznámek od obsluhy. Po dlouhé době opět jeden hotel za přijatelnou cenu s vysokých stupněm služeb. Všem doporučuji.

Zdroj: TripAdvisor