Sporthotel Zátoň
  • Česky
  • Deutsch
  • English

tel: +420 380 709 110

Restaurace

V hotelové restauraci můžete očekávat moderní odlehčenou a pestrou českou kuchyni nejvyšší jakosti. Splníme Vám rovněž specifická přání ve smyslu dietních omezení. 

Většinu pokrmů připravujeme metodou sous-vide (z fran. "ve vakuu"). Vakuované potraviny - maso, ryby, zeleninu apod. - upravujeme ve vodní lázni s řízenu teplotou (55 - 60 °C) po různě dlouhou dobu. Výsledkem je zachování přirozené chuti, šťavnatosti, barvy a textury.

Ke všem jídlům umíme doporučit vhodné víno z našeho archivu. Dlouhodobě spolupracujeme s vinařstvím Valihrach, které získalo již několik prestižních ocenění.

Příznivcům zlatavého moku naši barmani rádi načepují vychlazené a řízné pivo světového renomé - Budějovický Budvar.

 

Srdečně Vás vítáme a velmi si přejeme, aby Vás v restauraci Sporthotelu Zátoň zasáhl šéfkuchařův pomyslný šíp už na první ochutnání

Potřebujete poradit? Zjistit volný termín?
Zavolejte nám: +420 380 709 110
Holidaycheck:
Holidaycheck: 5.6 / 6
Tripadvisor:
Tripadvisor: 4.5 / 5
Seznam:
Seznam: 5 / 5
Google:
Google: 4.7 / 5