V hotelové restauraci můžete očekávat moderní odlehčenou a pestrou českou kuchyni nejvyšší jakosti. Splníme Vám rovněž specifická přání ve smyslu dietních omezení.
Většinu pokrmů připravujeme metodou sous-vide (z fran. "ve vakuu"). Vakuované potraviny - maso, ryby, zeleninu apod. - upravujeme ve vodní lázni s řízenu teplotou (55 - 60 °C) po různě dlouhou dobu. Výsledkem je zachování přirozené chuti, šťavnatosti, barvy a textury.
Ke všem jídlům umíme doporučit vhodné víno z našeho archivu. Dlouhodobě spolupracujeme s vinařstvím Valihrach, které získalo již několik prestižních ocenění.
Příznivcům zlatavého moku naši barmani rádi načepují vychlazené a řízné pivo světového renomé - Budějovický Budvar.
Srdečně Vás vítáme a velmi si přejeme, aby Vás v restauraci Sporthotelu Zátoň zasáhl šéfkuchařův pomyslný šíp už na první ochutnání