Sporthotel Zátoň
  • Česky
  • Deutsch
  • English

+420 380 709 110

Degustační večer

  

 

Zvěřinové degustační menu: 30. listopadu 2018 od 18 hod.,

 Uzené kachní prso s marmeládou z červené cibule a bramborový chips

Celerová krémová polévka s uzeným bůčkem z divočáka

Kančí kýta s dýňovou raviolou a omáčkou z rajčat

Sorbet: Jablko skořice

Dančí se šípkovou omáčkou s bramborovým nákypem, dýňové pyré a ostružinovým čatní

Panna Cotta Amaretto s pošírovanou hruškou ,citronová makronka a čokoládový lanýž

Cena: 670 Kč

Rezervace: nutná na tel: 380 709 110, info@sporthotel-zaton.cz

 

duben 2018, Sladkovodní ryby

       

Marinovaný jeseter s okurkou a domácí majonézou

Pošírovaný siven s batátem a pěnou z fenyklu

Candát s blanšírovanou karotkou a jarním hráškem, raviola plněná bramborovou kaší, rajčatová pěna

Vanilková panacota s Campari, pomerančová zmrzlina a Gin-Tonic želé s limetkovým krémem

 

březen 2018, Hovězí z místní farmy

        

Hovězí tataráček s česnekovým a okurkovým gelem, šalotka

Hovězí líčka na víně, bramborová kaše a blanšírovaná zimní zelenina

Hovězí duetto (flank steak, hovězí zadní) karamelizované pastyňákové pyré, restovaný žampion, pečený brambor

Flameri, makronka, domácí jahodová zmrzlina, kakaová hlína a karamelový chips

 

leden 2018, Česká kuchyně v moderním pojetí

        

Telecí sulc se šalotkovým vinaigrettem, salátkem z kořenové zeleninky a fenyklem

Krémový špenát s domácím bramborovým röstem a marinovaným pstruhem

Grilované kachní prso, kroketa z konfitovaných kachních stehen, pyré z červeného zelí, kedlubnové zelí, knedlíček

Ovocný knedlíček, domácí vanilková zmrzlina a čokoládová pěna

 

prosinec 2017, Zvěřinové degustační menu

        

Uzený pstruh s jablečno křenovým pyré a marinovanou karotkou

Zvěřinové ragů s domácím bramborovým röstem

Dančí hřbet s pastyňákovým pyré, čatní z cibule a ostružin a glazé z kořenové zeleniny

Variace taštiček s mákem, ořechy a tvarohem