Sporthotel Zátoň

Degustační večer

  

Termín: 28. června 2018, od 18 hod.

Marinovaný losos s avokádovým pyré a salátem pack choi

Pikantní polévka z bažanta se skleněnými nudlemi a koriandrem

Špenátový krém s tvarohovým nočkem a krůtím prsíčkem

Sorbet: Meloun s mátou

Pečený špalíček z vepřového bůčku, kroketa z bažantích stehýnek, rýžové nudle s chilli

Ananasové flameri s kokosovou zmrzlinou s Malibu

Cena: 590 Kč

Rezervace: nutná na tel: 380 709 110, info@sporthotel-zaton.cz

 

 

 

duben 2018, Sladkovodní ryby

       

Marinovaný jeseter s okurkou a domácí majonézou

Pošírovaný siven s batátem a pěnou z fenyklu

Candát s blanšírovanou karotkou a jarním hráškem, raviola plněná bramborovou kaší, rajčatová pěna

Vanilková panacota s Campari, pomerančová zmrzlina a Gin-Tonic želé s limetkovým krémem

 

březen 2018, Hovězí z místní farmy

        

Hovězí tataráček s česnekovým a okurkovým gelem, šalotka

Hovězí líčka na víně, bramborová kaše a blanšírovaná zimní zelenina

Hovězí duetto (flank steak, hovězí zadní) karamelizované pastyňákové pyré, restovaný žampion, pečený brambor

Flameri, makronka, domácí jahodová zmrzlina, kakaová hlína a karamelový chips

 

leden 2018, Česká kuchyně v moderním pojetí

        

Telecí sulc se šalotkovým vinaigrettem, salátkem z kořenové zeleninky a fenyklem

Krémový špenát s domácím bramborovým röstem a marinovaným pstruhem

Grilované kachní prso, kroketa z konfitovaných kachních stehen, pyré z červeného zelí, kedlubnové zelí, knedlíček

Ovocný knedlíček, domácí vanilková zmrzlina a čokoládová pěna

 

prosinec 2017, Zvěřinové degustační menu

        

Uzený pstruh s jablečno křenovým pyré a marinovanou karotkou

Zvěřinové ragů s domácím bramborovým röstem

Dančí hřbet s pastyňákovým pyré, čatní z cibule a ostružin a glazé z kořenové zeleniny

Variace taštiček s mákem, ořechy a tvarohem