Sporthotel Zátoň

Degustační večer

  

Termín:

Rezervace: nutná na tel: 380 709 110, info@sporthotel-zaton.cz

 

Leden 2018, Česká kuchyně v moderním pojetí

        

Telecí sulc se šalotkovým vinaigrettem, salátkem z kořenové zeleninky a fenyklem

Krémový špenát s domácím bramborovým röstem a marinovaným pstruhem

Grilované kachní prso, kroketa z konfitovaných kachních stehen, pyré z červeného zelí, kedlubnové zelí, knedlíček

Ovocný knedlíček, domácí vanilková zmrzlina a čokoládová pěna

 

prosinec 2017, Zvěřinové degustační menu

        

Uzený pstruh s jablečno křenovým pyré a marinovanou karotkou

Zvěřinové ragů s domácím bramborovým röstem

Dančí hřbet s pastyňákovým pyré, čatní z cibule a ostružin a glazé z kořenové zeleniny

Variace taštiček s mákem, ořechy a tvarohem